Зроби з нашого рецепту гашишного йогурту смачний десерт з простого йогурту. З кількома простими інструментами, трохи гашишу та твоїм улюбленим йогуртом ти можеш за кілька хвилин приготувати смачний та потужний їстівний продукт! Читай далі, щоб дізнатися, як приготувати гашишний йогурт.
Приготування канабісних їстівних продуктів може бути складним, вимагати багато часу або бути дуже простим проектом. У цій статті ми зосередимося на останньому, використовуючи наш простий рецепт гашишного йогурту в порціях. Все, що тобі потрібно, щоб відчути сильний кайф, — це чашка твого улюбленого йогурту, трохи якісного гашишу та кілька інших інструментів. Давай почнемо!
Як приготувати гашишний йогурт
Нижче ми представимо два прості рецепти, за допомогою яких можна приготувати гашишний йогурт. Перший метод є надійнішим, але також дещо складнішим, тоді як другий метод підходить для всіх, хто хоче зробити це якомога простіше.
Інгредієнти
- Маленька чашка йогурту (125 мл)
- 0,5 г якісного гашишу
- 1–2 столові ложки кокосового масла або масла
Інструменти
- Середня каструля
- Ложка
- Контейнер для зберігання або маленька чаша (за бажанням)
Який вид йогурту ти використовуєш, залежить від тебе. Можливо, варто вибрати густіший йогурт, наприклад, грецький, або обрати ароматизований йогурт, який підійде до аромату та смаку твого гашишу або його збалансує.
Інструкція
Розігрій на низькому до середнього вогню кокосове масло або масло в каструлі. Коли вони розплавляться, поклади гашиш і перемішай ложкою, щоб він покрився жиром. Прогрівай цю суміш приблизно три хвилини, поки все не розплавиться і не з’єднається. Цей процес декарбоксилює ТГК, роблячи його психоактивним, і канабіноїди можуть зв’язуватися з жиром, що полегшує їх засвоєння організмом після вживання.
Вимкни плиту і додай йогурт на свій вибір у каструлю. Добре перемішай, щоб все рівномірно розподілитися.
Переклади свій гашишний йогурт у контейнер і постав його в холодильник, поки він не охолоне.
Насолоджуйся!
Альтернативний метод
Для швидшої альтернативи тобі знадобляться лише ложка, гашиш, йогурт, запальничка та кокосове масло. Хоча цей метод менш трудомісткий, існує ризик обпектися, тож будь обережним!
Спочатку поклади краплю кокосового масла на свою ложку. Тепер розкриш гашиш на неї.
Тепер візьми запальничку і (обережно) розігрій нижню частину ложки. Продовжуй нагрівати, поки гашиш і масло не розплавляться і не з’єднаються — це має зайняти не більше кількох хвилин. Використовуй зубочистку або щось подібне, щоб трохи перемішати суміш.
Коли ти будеш задоволений сумішшю, просто додай її до свого йогурту — і готово!
Зауваження щодо вживання
При приготуванні гашишного йогурту є кілька факторів, які потрібно враховувати, щоб уникнути неприємного або невдалого результату.
Дозування
Зокрема, коли мова йде про гашиш, їстівні продукти можуть бути дуже сильними. Вжити півграма гашишу за один раз може викликати сильний кайф, який для деяких може бути надто потужним. Якщо ти шукаєш трохи м’якший досвід, слід зменшити кількість гашишу або не з’їдати весь стакан одразу. Як альтернатива, ти можеш використовувати більший стакан йогурту, щоб розподілити свій гашиш на кілька порцій.
Декарбоксилювання
Обидва вищезгадані методи повинні забезпечити хороше декарбоксилювання гашишу. Проте, переконайся, що ти даєш йому достатньо часу, щоб розплавитися і з’єднатися з жиром. Якщо ти цього не зробиш, ти взагалі нічого не відчуєш. Однак, якщо ти перегрієш свій гашиш занадто довго на надто високій температурі, це може призвести до розпаду ТГК, внаслідок чого досвід буде м’якшим. Це балансування, щоб досягти максимальної декарбоксилювання, але якщо ти дотримуєшся наведених вище інструкцій, все має пройти успішно.
Обпечені пальці
При використанні нашого рецепту для приготування гашишного йогурту з ложкою і запальничкою потрібно бути особливо обережним, щоб не обпектися. Оскільки потрібно нагрівати ложку протягом кількох хвилин, запальничка може сильно нагріватися і викликати серйозні опіки, не кажучи вже про саму ложку. Якщо ти відчуваєш невпевненість або нервозність, краще вибрати метод із каструлею.
Гашишний йогурт: простий спосіб насолоджуватися кайфом
Йогурт — чудовий носій, щоб з маленького шматочка гашишу приготувати швидкий, потужний їстівний продукт. Зізнаюся, є більш вишукані їстівні продукти, але з гашишним йогуртом стати «high» вже не так складно і витратно за часом. Просто дотримуйся інструкцій і будь обережним — і ти за короткий час отримаєш психоактивний снек!